안녕하세요. 수리과학과 행정실입니다.
수리과학과에 관심이 있는 학생 분들은 아래 전공탐색 담당 교수님 및 그 외 교수님들과(온라인) 상담을 할 수 있으므로, 참조하시기 바랍니다.

전공탐색 담당 교수님: 김필원 (pwkim@unist.ac.kr)

Hello. This is Department of Mathematical Sciences.
For students who are interested in Mathematical Sciences dept, you can consult with professors via online.
Professor who are in charge of major: Kim, Pilwon (pwkim@unist.ac.kr)

* You can also consult with other professors.
List
  Edit